El nostre campus’2023

Objectius del Campus Marítim per a nens i nenes de 4 a 11 anys:

  • Que els nens passin uns dies inoblidables a la platja de manera organitzada i controlada.
  • Que s’iniciïn en el món marítim i de la nàutica amb les embarcacions de l’Escola de Vela del club.
  • Sensibilitzar de l’entorn mediambiental i l’espai natural que ens envolta i aprendre a respectar-lo.
  • Adaptació a l’activitat segons el grup, podent realitzar-la tot el grup o bé creant subgrups segons les necessitats (per edats, habilitats, motivació o aptituds) per portar-les a terme.

Metodologia

Totes les activitats estan dirigides per monitors de lleure i monitors de vela titulats amb llarga experiència en el treball del desenvolupament i motivació del nen/a, respectant cada infant el seu moment de maduresa.

Treballem per sota del rati que marca la llei , que vol dir que cada monitor té al seu càrrec menys nens  per tal de donar la màxima seguretat, atenció i confort als infants.

Totes les activitats seran prèviament explicades perquè tothom sàpiga i entengui què és el que farem a continuació.

Les eines vehiculars seran: el joc i la creativitat.


Activitats

A l’hora de planificar les activitats del dia, es tindran en compte les condicions meteorològiques, les hores solars més intenses i les digestions dels infants, tant de l’esmorzar com del dinar.

Les Activitats del Campus estan organitzades en 2 o 3 grups:

Activitats marítimes   /    Jocs d’aigua   /   Tallers

Està previst fer alguna excursió a Els Muntanyants, l’espai natural que hi ha al costat del club marítim, visitant, observant i descobrint la flora i fauna que hi habita…

Les Activitats marítimes: són aquelles que estan més relacionades directament en contacte amb el mar, el medi natural, els vaixells i la navegació: Bateig de vela, ús de les taules de body surf, bany a mar amb armilla, castells de sorra, observació del medi acuàtic (snorkel..), sempre que la meteorologia i les condicions climatològiques ho permetin.

Els Jocs d’aigua són aquells que ens serveixen per refrescar-nos jugant i divertint-nos a l’aire lliure: traslladar aigua d’un lloc a un altre, passar-se un globus d’aigua, omplir una galleda amb esponges amb aigua… on es treballa i es motiva la cooperació i el treball d’equip. També podria ser un bon moment per recollir material per als tallers.

Tallers i els jocs són activitats que es portaran a terme d’una forma més tranquil·la, previsiblement, després dels àpats. Aquestes activitats seran les de cantar cançons i explicar i inventar contes mariners, dibuixar, retallar, enganxar, usar el material recollit algun dia a la platja… jocs de sensibilització, d’estimulació cognitiva dels diferents sentits etc… motivant la creativitat, la interacció amb el grup i el respecte per als gustos i les exposicions de cada nen/a.


Material , recomanacions i dates

  • Ser puntual en la entrega i recollida dels infants.
  • S’haurà de portar l’esmorzar de casa.
  • Vestit de bany, tovallola i calçat lligat que es pugui mullar.
  • Roba de recanvi.
  • Crema solar.
  • Ampolla d’aigua (de plàstic o del Decathlon per reomplir)
SETMANA DIES
126 JUNY29 JUNY
23 JULIOL7 JULIOL
310 JULIOL14 JULIOL
417 JULIOL21 JULIOL
524 JULIOL28 JULIOL
631 JULIOL 04-Agost
707-Agost11-Agost

AVÍS IMPORTANT

És obligatori enviar per email a info@cmtorredembarra.com o entregar a la Secretaria del Club la còpia de la targeta sanitària de l’infant per complimentar la inscripció al Campus Marítim.