La nostra escola

El CMT està situat en mig de la Costa Daurada. Com a club marítim, té un llarg historial en la nàutica esportiva. De la seva escola de vela, homologada per la Federació Catalana de Vela, han sorgit Campions Provincials, Campions de Catalunya, Campions d’Espanya, d’Europa i del món.

Des dels primers anys de vida del nostre club, ara tot just ha fet 50 anys, l’Escola de Vela ha estat una de les prioritats més importants per aquesta entitat, nodrim els diferents equips de regates que naveguen en el nom del Club Marítim Torredembarra per tot el món.

Des de l’escola et facilitarem el camí per desenvolupar la teva inquietud per aprendre a navegar en qualsevol de les nostres disciplines de vela lleugera i de windsurf. Assessorant-te en tot moment per tècnics titulats per la Federació Catalana de Vela i mai et sentiràs sol.

El CMT, està potenciant la seva activitat de formació a les noves instal·lacions de l’escola, situades a la Seu del Club Marítim Torredembarra. Amb els equips de windsurf, catamarà i patí de vela més la nombrosa flota d’embarcacions de socis del CMT, ens fa ser una de les bases més importants del litoral de Tarragona.

A més, navegant en aigües de Torredembarra, ens trobem un dels indrets únics de la tota costa Catalana: “Els Muntanyans”. Aquesta zona està composta per zones humides, catalogades com ESPAI D’INTERÈS NATURAL, on aniuen infinitat d’aus, algunes d’elles autòctones i úniques en el litoral català, com el Corriol Pota Negre amenaçat d’extinció.

T’esperem i junts gaudirem del mar !!!!